Влез в акаунта си

Линкове Ветклиник

озеленители Открий най-добрите фирми за озеленяване

озеленителна фирма Най-популярните фирми за озеленяване

озеленяване Най-популярни фирми за поливни системи

озеленяване софия Най-красив ефект от присъствието на обикновената смрадлика във вашия двор е когато слънчевата светлина започне да се процежда през красивите лилави листа на растението. Стълбовете им растат прави, което е много полезна тяхна особеност когато искате да създадем добре подредена и оформена градина. Обикновената смрадлика расте сравнително висока, но вие можете да я контролирате като я подкастряте. Подкастрянето трябва да се прави в началото на пролетта, когато листата тъкмо започват да излизат. Растението добива невероятни оранжеви оттенъци през есента.

озеленяване на двор – едно от най-хубавите неща от това да живееш в къща е, че разполагаш със собствено открито пространство за отдих и веселие. Можете да превърнете дворът си в същинско райско кътче, ако дадете воля на въображението си. 

Едно от най-важните неща, които може да направите за вашия двор или градина е да го озелените с просторна тревна площ и да посадите многогодишна цветна растителност, за да му придадете цвят и свежест. За целта може да използвате услугите на професионална фирма за озеленяване или да го направите сами, ако имате нужните познания. Изберете красиви и лесни за отглеждане цветя, които да радват окото и да красят всичко наоколо.

поливане райграс е мечтата не всеки любител градинар. Живота в къща с двор и градина е същинско богатство.

Това богатство, обаче има нужда от ежедневни грижи, за да изглежда красиво, подредено и да е прекрасно място за отдих. Райграсът или т.нар тревен килим е най-честият избор за озеленяване.

Естественият зелен килим е изключително красив, но и доста капризен за поддържка, което трябва да вземете под внимание. Преди изобщо да започнете да се интересувате как точно се засява и отглежда райграс трябва да изградите подземна поливна система, защото именно водата е ключов фактор за поддържане на свежа и зелена тревна площ.

ландшафт Живота в къща определено изисква много повече грижи и внимание за дома в сравнение с този в апартамент. Семействата, които разполагат дори с малко дворно място трябва да го поддържат постоянно, за да изглежда максимално уютно и приветливо.

Тук на помощ идват ланшафтните архитекти, които могат да изготвят възможно най-красивият и функционален проект на двора ви. Преди да наемете професионалист, който да заеме с проектирането почерпете идеи от интернет пространството, разходете се из имота си и си представете кое и как искате да поставите, за да се чувствате максимално комфортно. 

архитект софия Съвременната архитектура е архитектурата на XXI век. Нито един стил не е доминиращ. Съвременните архитекти…

готическа архитектура е паневропейски стил и възниква в средата на XII век. Тя се корени във френската архитектура, но може да се намери и на други места в Европа. Първоначално стилът на архитектурата в Европа се нарича Opus Francigenum („френска работа“). Използва се предимно от религиозни организации като Римокатолическата църква. През XII и XIII век инженерството е напреднало, което позволява на архитектите да проектират и завършват огромни сгради. Архитектурата е символизирана от сводести тавани, много арки и по-малки оцветени прозорци. Характеристиките на готическата архитектура, като ребра, сводеста заострена арка и летящи опори, са използвани за поддръжка на високи сгради и пропускане на светлина вътре. Обратно, оцветените прозорци, стандартни в готическите катедрали, вкарват цветна или затъмнена светлина в интериора.

архитекти Най-важното от света на архитектурата

дизайнерско студио Дейност: Ние работим в услуга на клиентите си с най-добрия, доказан и талантлив проектантски колектив. Нашият труд е дизайнерски насочен към строгата действителност.Нашият избор и критерии в проектирането, са и Вашите мечти, с тяхното им бързо сбъдване.За това ние непрекъснато ги преосмисляме и подготвяме нашите професионалисти за сериозна работа.

архитектурно студио Основният и постоянен предмет на дейност на фирмата ЕТ „МАРИЯ СТОЯНОВА АРХ“, регистрирана през 1994 год. и АРХИТЕКТУРНО СТУДИО СТОЯНОВИ ЕООД е проектирането на обществени и жилищни сгради, вътрешно обзавеждане и интериорен дизайн. Постоянна практика на Архитектурно бюро при разработването на значими и отговорни обекти се явява сформирането на творчески архитектурни колективи за съответната задача.

Архитектура ренесанс Ренесансовата архитектура търпи своето развитие между началото на XIV и XVI век. Тя демонстрира съзнателно възраждане и развитие на някои елементи от класическата мисъл и материалната култура. Насоката й е към симетрията, пропорцията, геометрията и класическите порядки. Стилистично, ренесансовата архитектура идва след готическия период и е наследена от барока. Днес ние от „Architects.bg“ ще направим кратък анализ на „Възраждането“ в архитектурата.

ренесансова архитектура Фасадите са симетрични около вертикалната си ос. Фасадите на църквите обикновено се увенчават с фронтон и са организирани от система от пиластри, арки и антаблементи. Колоните и прозорците показват прогресия към центъра. Една от първите истински ренесансови фасади е Катедралата в Пиенца, която се приписва на флорентинския архитект Бернардо Гамбарели.

готически стил в архитектурата Днес витражи се намират на някои места за поклонение, но първоначално са били в готически катедрали и са били с изрязано стъкло. Те са или с дългообразни и високи ланцетни прозорци, или кръгли розови. По-големи са от тези, които са в църквите днес, което гарантира, че внасят повече светлина. Големите прозорци на храма често използват ажур, което е декоративен вид каменна опора.

търсим интериорен дизайнер Стените на вашия дом имат предимството да променят и трансформират вашето пространство. Това се случва с помощта на латекс или

интериорен дизайн Ние изготвяме предложения за интериорен дизайн, цветовите решения, мебелите, текстила, осветлението и всички други детайли, необходими за удобното, комфортно и приятно използване на вътрешните пространства на сградите.

интериорен дизайнер бургас Намирането на допълнително място за съхранение в банята ви определено може да бъде трудно. Внасянето на мебели във вече ма

интериорен дизайнер При стартирането на жилищен ремонт има редица елементи, на които трябва да обърнем внимание. Това са цветове, мебели, стени, тавани.

дизайн на интериор Окаченият таван, е допълнителен таван, който се монтира под основния. Окачените тавани са много популярни в строителството особено в офиси

интериорен дизайн софия Как да изберем килим? Това може да направи или разруши вашето вътрешно пространство. Ако е твърде малък или изберете грешен